Vacatures
Management Assistent
Gevelreiniger/Glazenwasser

Activiteit:
Omval
Locatie:
Amsterdam

 

Disclaimer

Disclaimer voor www.nestaan-gevelonderhoud.nl

Nestaan Gevelonderhoud BV, verleent u hierbij toegang tot www.nestaan-gevelonderhoud.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Nestaan Gevelonderhoud BV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

Nestaan Gevelonderhoud BV spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Nestaan Gevelonderhoud BV. In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Nestaan Gevelonderhoud BV nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Nestaan Gevelonderhoud BV. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Nestaan Gevelonderhoud BV, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Nestaan Gevelonderhoud BV

Slabbecoornweg 31 - 33
4691 RZ Tholen
Nederland

Tel: +31 166 605 605
Fax: +31 166 603 450
E-mail: info@nestaan.nl
Contact